Berichtjes waar we blij van worden

Beste Monique,  wat was het een leuk gesprek vanmiddag. 

Gewoon open en eerlijk. Hier word ik vrolijk van en krijg weer wat vertrouwen, dat het wel goed komt. Dankjewel hiervoor.

Bijgevoegd mijn CV.

(uiteraard is een kennismakingsgesprek met onze opdrachtgever deze week meteen ingepland)

 

Allereerst bedankt voor het fijne gesprek gisteren, het voelde als een warm bad waar de persoon en zijn ervaring zeker zo belangrijk is als (zo niet belangrijker dan) de marktinformatie die hij meeneemt.

 

Review kandidaat;  Technical Sales Engineer

Anasha en Monique begrijpen wat er nodig is voor een goede match.

Via Anasha en Monique heb ik een mooie uitdaging gevonden die niet alleen goed bij mij past, maar ook dat ik goed pas in het bedrijf. Wat mij enorm aanspreekt is dat zij niet oppervlakkig te werk gaan maar echt de diepte in gaan zowel aan de kandidaat kant als aan de zijde van het bedrijf. Met als resultaat een hele mooie interessante match.

Review kandidaat; Boekhouder

"Het gezegde “hoe ouder hoe gekker” is denk ik wel op mij van toepassing. Ondanks mijn senioren leeftijd (toen 60 jaar) heb ik in april 2021 eens goed in de spiegel gekeken en stelde aan mijzelf de vraag: "ben je echt happy met je huidig dienstbetrekking ?" en moest bekennen dat dit niet zo was.
Al vrij snel werd ik benaderd door het team van AnaJobs of ik te “triggeren” was voor een nieuwe betrekking. In de periode die hierna volgde, vervulde Anasha een coördinerende rol tussen werkgever en kandidaat.
Ik kan alleen maar terug kijken op een prettige samenwerking met Anasha en Monique die ik heb leren kennen als “vakvrouwen” die “zeggen wat ze doen’ maar ook “doen wat zeggen”