Talent Acquisition Specialist

vacature recruitment

  Een baan met veel vrijheid waarbij jij voorop staat! Onze opdrachtgever gelooft in de kracht van samenwerken en zelfstandigheid. Hou jij ervan om je eigen pad te kiezen, nieuwe slimmigheden te verzinnen en uit te voeren. Met één doel: die perfecte collega vinden. Dan kijken we ernaar uit om met je kennis te maken.

  Een afwisselende baan waarin jij samen met ons geschikte collega’s weet te vinden, op een persoonlijke en betrokken manier. Ambitie en drijfveren zijn voor jou triggers om met de kandidaat het gesprek aan te gaan en voor hem of haar de beste plek binnen de organisatie te vinden. Om die plek te vinden weet jij als geen ander welke prachtige mogelijkheden er in voor deze brede organisatie zijn. Dit komt voort uit jouw  verbondenheid met diverse collega’s. Je klanten zijn inspirerend en komen o.a. uit de branches;  gezondheidszorg, maatschappelijk vastgoed, datacenters, life sciences & hightech en food.  Onze opdrachtgever heeft bijna alle specialismes in huis en zoekt dus topcollega’s over de hele linie.

  Maar er is nog veel meer: 
  Recruitment is voor jou meer dan een kandidaat en een cv. Het is een beleving. Daarom denk je graag mee met een sterke invulling van de kandidaat reis; Met jouw oprechte interesse in de kandidaat ben je continu met hen in contact via verschillende kanalen; 

  Kijk jij bewust verder dan een CV en omarm je het ontwikkelpotentie van een kandidaat? Dan is zijn/haar werkgeluk dat wat jou energie geeft. Daarnaast ben je iedereen altijd graag één stap voor. 


  Voor deze uitdaging moet je stevig in je schoenen staan; een HBO werk- en denkniveau geeft je de beste voorsprong. Maar nu de echte belangrijke punten;

  • Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid waarmee je iedereen om je heen enthousiasmeert;
  • Weet precies wat iemand nodig heeft en speelt hier op in;
  • Kan goed overweg met Linkedin en bent communicatief sterk;
  • Kan zelfstandig werken, houd je aan afspraken en ben gedreven om een mooie pipeline te creëren;
  • Woont bij voorkeur in de omgeving Den Bosch – Utrecht, op vrijdag komt iedereen live bij elkaar te Den Bosch (andere locatie in Nederland behoort zeker tot de mogelijkheid !);
  • Last but not least; direct in dienst bij de opdrachtgever. Je mag rekenen op tijd voor jezelf (met 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen), een prima marktconform salaris; € 2950,00/€ 3978,00 en deelname aan de winstdelingsregeling en collectieve verzekeringen. Uiteraard nog veel meer,  maar vooral Werkgeluk!

   Note; Ben jij een Senior Specialist met kennis van de branche elektrotechniek? Dan maken we graag kennis met je om jouw wensen & mogelijkheden te bespreken.

   

  Ben je getriggerd? Twijfel dan niet en bel of mail ons;
  we vertellen je graag meer over deze vacature.
  Monique  tel. 06-51400036
  monique@jobtrigger.nl