De Match

Onder de naam AnaJobs; Anasha & JobTrigger treden wij in contact met u als opdrachtgever.

Doen waar je goed in bent!

Deze quote is ons op het lijf geschreven. Wij zijn 2 betrokken ondernemers die ervoor hebben gekozen om onze krachten te bundelen om de maximale focus op de mogelijkheden van uw bedrijf op het gebied van personeel & positionering van uw bedrijf in de arbeidsmarkt te optimaliseren.

Wilt u geen omkijken hebben naar uw recruitment en hierin door één partner ontzorgd worden? Dan gaan we graag een intensieve samenwerking met u aan. We verdiepen ons verder in wie u wilt bereiken, bepalen uw unieke voordelen als werkgever en kiezen op basis daarvan de beste wervingsstrategie, boodschap en middelen per doelgroep. Een vaste partner, waarvan u weet: daar kan ik op vertrouwen.

We zoeken voor naar gepassioneerde kandidaten en voor de kandidaten naar de passende werkgever. Duurzaam werkgeluk staat hierin voor beide partijen voorop.
Veel van onze kandidaten hebben al een carrière achter de rug en een pad afgelegd. Dat heeft hen een schat aan ervaringen opgeleverd. Met die ervaringen slaan we met kandidaten soms nieuwe wegen in, zoeken we naar mogelijkheden waar zij zelf nog niet aan hebben gedacht.

Het proces van nieuwe wegen bewandelen we soms ook met onze opdrachtgevers. Dit levert met regelmaat nieuwe inzichten op, waarmee zij hun meer bedrijf toekomstbestendig kunnen maken.

"Met gepaste trots kunnen we zeggen dat onze persoonlijke benadering, enthousiasme en expertise al heel wat matches heeft opgeleverd voor opdrachtgevers en kandidaten."

 

We nemen graag contact met u op om de mogelijkheden van een passende kandidaat met u te bespreken.